Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS 24 SATA DNEVNO 365 DANA GODIŠNJE

BooM Taxi Knjaževac – 019/ 734 – 734

 

U službi građana, a na ponos našeg grada BooM Taxi Knjaževac – 019/ 734 – 734

 


Naša dispečerska služba  u ovom sastavu  radi više od 7 godina. Njihovo iskustvo pomaže da se svi eventualni problemi reše maksikmalno brzo.
Dispečeri tokom rada koriste dispečerski centar. Svaki poziv se registruje sa vremenom primljenog poziva broja telefona sa kog je poziv upućen i adrese na koju treba poslati vozilo. Po prijemu putnika upisuje se krajnje odredište, vozilo i vozač koje tu vožnju realizuju. Po završetku vožnje potvrdjuje se krajnje odredište. Svaki ovaj podatak se kompjuterski obradjuje i ostaje arhiviran.

 

 

Ono što nam je želja je da vam pružimo mogućnost da se prevezete kvalitetnim vozilom i to ,,Škodom Fabijom 2012 godište,, , da vas vozi vozač koji je pouzdan, pristojan i pre svega ljubazan, a da pritom imate maksimalnu bezbednost (svi putnici su osigurani kod Dunav osiguranja)  i sve to po istim  ili manjim cenama kao i kod ostalih taxi prevoznika u Knjaževcu.

 

Zahvaljujući ovakvom pristupu poslu doživljavamo ekspanziju posla iz godine u godinu i intenzivno razmišljamo o tome kako da još više poboljšamo kvalitet naših usluga.

I ne zaboravite mi smo tu zbog Vas, vaš BOOM TAXI pozovi i proveri 734 -734

MAIL  boomtaxi@yahoo.comView Larger Map


[googlerouteplaner=1]