BooM Taxi Knjaževac – 019/ 734 – 734 / BooM Taxi Knjaževac - 019/ 734 - 734

BooM Taxi Knjaževac – 019/ 734 – 734

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“29″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_slideshow“ gallery_width=“720″ gallery_height=“540″ cycle_effect=“fade“ cycle_interval=“3″ show_thumbnail_link=“1″ thumbnail_link_text=“[Show picture list]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Zašto smo mi ponos našeg grada :

  • SVA VOZILA SU NAŠE VLASNIŠTVO
  •  VOZAČI SU RADNICI U STALNOM RADNOM ODNOSU KOD NAS
  •  POSEDUJEMO SOPSTVENU DISPEČERSKU SLUŽBU

Vozila su  vlasništvo  BOOM Taxija i isključivo su namenjena taxi prevozu, rade 24 časa dnevno. Da bi ovakav sistem rada uspeo imamo ugovore sa servisima za održavanje vozila sa prioritetom i garantovanim kvalitetom održavanja vozila, ugovore sa dobavljačima vozila, rezervnih delova i goriva sa garancijama za kvalitet isporučene robe .
Korišćenje vozila samo za taxi prevoz dalo nam je mogućnost da kupujemo kvalitetna i za taxi prevoz adekvatna vozila. U ovom trenutku u svom voznom parku  imamo 12 novih vozila Škoda Fabija 2017 g. Takođe u ponudi imamo i Škodu Rapid za karavanske vožnje.

U daljem periodu planiramo povećanje voznog parka.Sva naša vozla su klimatizovana, vozači imaju licence i položene testove za obavljanje usluge prevoza – taksiranja.

Svi naši putnici  su osigurani kod Dunav osiguranja.
Rezultat je: imamo najkvalitetniji vozni park u Knjaževcu

Škoda Rapid BOOM TAXI 734 734

Škoda Rapid BOOM TAXI 734 734

 Jedna novina za sve naše korisnike, od pre mesec dana za vožnje preko 150 km, ubacili smo potpuno nov automobil Škodu rapid (2013).

Za goste koji putuju na Staru planinu nudimo povolju cenu prevoza na relaciji Beograd – Stara planina za samo 20 000 din.

 

 

i sve to opravdava naš slogan

U službi građana, a na ponos našeg grada BooM Taxi Knjaževac

 

Pozovite i proverite – 019/ 734 – 734

Vaš Boom TAXI

 

Unesite grad ili mestro iz koga dolazite i automatski vidite kilometražu i rutu do nas.

[googlerouteplaner=1]